Hoofdcontent

Aangepast sporten

Wij willen dat sport en bewegen voor alle inwoners van de gemeente Krimpenerwaard mogelijk en toegankelijk is. Het is goed voor je gezondheid en leuk om te doen. Sporten op je eigen niveau en passend bij je mogelijkheden. Wie wil dat nou niet?

Soms kan iemand door een beperking niet deelnemen aan een reguliere sportactiviteit. Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden om toch te sporten met een beperking. In Krimpenerwaard zijn er verschillende mogelijkheden voor aangepast sporten. Zowel voor mensen met een fysieke beperking, een verstandelijke beperking of chronische aandoening. Een beperking hoeft geen belemmering te zijn om te bewegen! Wij helpen je graag op weg naar een passende sport- of beweegactiviteit.

 

Laten we zoveel mogelijk mensen met een beperking de kans te geven om plezier te beleven aan sporten & bewegen en ze te stimuleren om een gezonde en actieve levensstijl te leiden.

 

Aanbod en vragen

Benieuwd naar de sport- en beweegmogelijkheden in de gemeente Krimpenerwaard? Of wil je meer informatie over aangepast sporten? Neem dan contact op met Debby de Graaf via ddegraaf@teamsportservice.nl of 06-38925720. Zij staat voor je klaar en helpt je graag op weg met jouw zoektocht.

Regionaal samenwerkingsverband Aangepast Sporten
Sinds 2018 zijn de gemeente Krimpenerwaard en Team Sportservice Krimpenerwaard aangesloten bij het regionaal samenwerkingsverband Aangepast Sporten - Midden Holland. Door regionaal samen te werken willen we optimale kansen creëren voor mensen met een beperking om al dan niet aangepast te sporten. In onze regio Midden Holland werken we samen met de volgende vijf gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Zuidplas, Gouda en Krimpenerwaard.