Hoofdcontent

Even voorstellen: Caroline Ruissen

𝗜𝗸 𝗯𝗲𝗻: Caroline Ruissen, 28 jaar oud en actief als buurtsportcoach.

𝗜𝗸 𝗯𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗸𝗲𝗿𝗻𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺: Stolwijk, Haastrecht, Vlist, Gouderak & Berkenwoude.

𝗗𝗶𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗵𝗼𝗯𝗯𝘆’𝘀: Sporten en met vrienden en familie zijn. Zelf speel ik bij Volleybalvereniging DOSKO (Stolwijk). Door mijn lengte ben ik gebombardeerd tot middenspeler. Naast volleybal heb ik sinds kort de fitness les bodypump ontdekt, heerlijk even helemaal je gedachten op nul zetten. Naast werken en sporten vind ik het heerlijk om met familie en/of vrienden een avondje te borrel met leuke spellen op tafel. Ook ben ik graag bezig in ons huisje, verven, klussen en meubels verplaatsen (tot ergernis van mijn vriend).

𝗛𝗶𝗲𝗿 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗶𝗷 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘄𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻: Voor een vakantie naar een warm land met veel cultuur en lekker eten! Mijn lievelingsland is Amerika dus als we daar heen gaan mag je mij wakker maken met pannen en deksels . Je kan mij ook wakker maken voor een heerlijke borrel met vrienden, daar kan ik echt van genieten. Samen met vrienden spelletjes op tafel en een goede borrelplank.

𝗗𝗶𝘁 𝗵𝗲𝗯 𝗶𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗯𝗶𝗷 𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗞𝗿𝗶𝗺𝗽𝗲𝗻𝗲𝗿𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱 𝗴𝗲𝗱𝗮𝗮𝗻: Team Sportservice is mijn eerste baan na dat ik ben afgestudeerd. Ik heb de opleiding Sport Marketing en Management gedaan aan de Hogeschool Rotterdam. Voordat ik bij Team Sportservice kwam heb ik nog wel een tijdje gewerkt bij TIG Sports ( Sportevenementen), Ayers Rock (buitensport) en als freelancer in de sport. Door mijn 4e jaars stage ben ik blijven hangen bij Team Sportservice waar ik naast buurtsportcoach ook verantwoordelijk ben voor de communicatie in de Krimpenerwaard en Zuid-Holland.