Hoofdcontent

Even voorstellen: Mark Scheer

Even voorstellen: Mark Scheer
𝗜𝗸 𝗯𝗲𝗻: Mark Scheer, 23 jaar oud en actief als buurtsportcoach.

𝗜𝗸 𝗯𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗸𝗲𝗿𝗻𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺: Stolwijk, Haastrecht, Vlist, Gouderak & Berkenwoude.

𝗗𝗶𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗵𝗼𝗯𝗯𝘆’𝘀: Alles wat te maken heeft met sport en met vrienden zijn. Ik ben een echte sportliefhebber. Ik kijk graag veel sporten op tv, maar beoefen zelf ook een aantal sporten. Ik voetbal al jaren bij VV Bergambacht, en ben daar vooral op het middenveld te vinden. Twee vrienden van mij hebben een eigen sportschool, daar ben ik ook regelmatig. Toen ik jonger was speelde ik ook volleyball en tennis maar dat kon ik op latere leeftijd niet meer combineren met voetbal. Ik vind het ook leuk om af een toe een potje te padellen met wat vrienden. Ik ga ook graag met mijn vrienden/vriendin op stap. Een potje bowlen, naar een festival, feestjes of naar de bioscoop, ik heb het al snel naar mijn zin.  

 

𝗛𝗶𝗲𝗿 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗶𝗷 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘄𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻: Een avondwedstijd in de Kuip! Feyenoord is toch echt mijn clubie! Ik heb al jaren een seizoenskaart bij Feyenoord. Vroeger ging ik met mijn vader en zus, maar tegenwoordig ga ik met mijn vrienden naar elke wedstrijd thuis. Ook kan je mij wakker maken voor een vakantie naar het buitenland! Vooral Griekenland staat bij mij hoog op het lijstje. De zee, de warmte en het heerlijke eten laat me bijna elk jaar terug komen. 

 

𝗗𝗶𝘁 𝗵𝗲𝗯 𝗶𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗯𝗶𝗷 𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗞𝗿𝗶𝗺𝗽𝗲𝗻𝗲𝗿𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱 𝗴𝗲𝗱𝗮𝗮𝗻: Voordat ik bij Team Sportservice Krimpenerwaard kwam werken had ik een baan in Zoetermeer. Ik was daar werkzaam op een Sport BSO. Ik organiseerde daar vooral sportactiviteiten die dan uitgevoerd werden door mij of andere collega's. Ik was vooral achter de schermen bezig om de kinderen zo'n leuk mogelijke dag te bezorgen!